VÅRE PROSJEKTER
mena1
mena2
mena3
Mena4

Maria Mena

Kortversjonen:
Design og teknisk implementering av nytt nettsted for å promotere artisten, konserter, diskografi med salgslenker og blogg. Både det offisielle nettstedet og bloggen er produsert på WordPress med diverse integrasjoner mot sosiale medier og nyhetsbrevsløsning på Apsis Newsletter Pro.

Briefen:
Maria ønsket et offisielt nettsted i anledning release av hennes siste album. Det var viktig for Maria at nettstedet hadde en fin presentasjon av hennes diskografi og tour datoer med lenker til kjøp av billetter og nedlasting/stream av musikken. Ved siden av full presentasjon av musikk, bio, bilder og video ønsket Maria også en blogg som kunne knyttes tett til den offisielle siden.

Løsningen:
Nettstedet kjører på WordPress CMS, med en del tilpasninger. Blant annet er det skreddersydd en full liste med tidligere utgivelser med lenker til iTunes, Amazon, Wimp og Spotify. Toursiden lister ut alle stoppene på Marias turné med direktelenker for bestilling av billetter for hver enkelt konsert og selvfølgelig muligheter for å dele og anbefale i sosiale medier.

Vi har også satt opp en komplett løsning (design, utvikling og opplæring) for nyhetsbrev gjennom Apsis Newsletter Pro hvor du har muligheter til å melde deg på gjennom nettstedet.

Når det gjelder produksjon av innholdet administrerer Maria alt dette selv og på bloggen gjøres dette for det meste via en app på Marias smarttelefon.

mariamena.no

blog.mariamena.no

mariamena.de

 

pingbull • all rights reserved • all content is protected by copyright laws • don't steal our stuff